Medianäyttö + mobiililataus

Medianäytöllä pyörii kerralla noin 10 kpl 10 sekunnin mainosta tai muuta tiedotetta. Näyttöjen vaikutusalueella on arkipäivisin vähintään 20 000 henkilöä joista jokainen voi nähdä yhden mainoksen useita kymmenia kertoja tunnin aikana.

Sotilaskoti Digi

Sotilaskoti on varusmiehen vihreä keidas, joka tuo kaivattuja lepohetkiä ja virkistystä palvelusaikaan. Sotilaskotien monipuoisia palveluja käyttää myös kantahenkilökunta, yli 300 reserviläisjärjestöä, kertausharjoituksiin kutsutut ja monet muut ryhmät.

Latauspiste

Sotilaskotiliiton ja paikallisten sotilaskotiyhdistysten kanssa yhteistyönä toteutettu mobiililatauspisteistä muodostuva verkko täyttää paljon kaivatun ja erittäin tärkeän mobiililaitteiden lataustarpeen sotilaskotivierailun aikana.

Medianäyttö

Samalla se kerää käytännössä jakamattoman huomion 42” tuuman medianäytöllä tässä erityisessä ympäristössä. Sotilaskotiliiton tiedotusten ohessa medianäytössä on mahdollista tuoda esiin valikoitujen kumppanien viestintää.

Sotilaskodit

Latauspisteiden sijoitukset ja määrät: Hamina 2, Hämeenlinna 2, Kajaani 2, Santahamina 2, Dragsvik 1, Niinisalo 1, Tikkakoski 1, Pansio 1, Riihimäki 1, Rovaniemi 1, Suomenlinna 1, Säkylä  1 Sodankylä 1, Upinniemi 1, Utti 1, Vekaranjärvi 1.

Sotilaslaskotien käyttäjät

  • 22 000 varusmiestä
  • 8 000 kantahenkilökuntaa
  • 30 000 reservin kertausharjoituksiin osallistujaa
  • 323 eri  reserviläisyhdistyksen jäsenet (mm. ampumaratojen käyttö)
  • Muut viranomaiset ja erilaisiin koulutuksiiin osallistujat

Viestinnän tavoitettavuus ja näyttökerrat

Sotilaskoti on paikka jossa varusmiehet käyttävät  vapaa-ajastaan 89% (Sotilaskotiliiton tutkimus). Sotilaskodeissa nautitaan paljon muustakin kuin ravintolatarjonnasta: Siellä tehdään elintarvike- ja varusostoksia, käytetään kirjastopalveluita, pelataan pelejä ja vain vietetään vapaa aikaa, joka lasketaan tunneissa, ei ohikävelyissä. Siellä tavataan toisissa yksiköissä palvelevia ystäviä, omaisia ja jaetaan kokemuksia.  Sotilaskodin suojista ollaan yhteydessä läheisiin ja jaetaan ilot ja murheet. Se on sanan mukaisesti Sotilaskoti.  100 sekunnin loopilla ja kymmenen sekunnin spoteilla, tunnin oleskelulla, on mahdollisuus nähdä yksittäinen viesti 36 kertaa vierailun aikana.

Aineiston tekniset tiedot

Resoluutio: 1080 x 1920 
Kuvasuhde: 9:16 
Kuvaformaatit: (JPG, JPEG ja PNG) 
Videoformaatit: (MP4) 
Ääni: EI
Tiedoston maksimikoko (10 Mb) 
Videon maksimipituus (10 sek.)

Kyllä teidänkin palvelunne tai tuotteenne sopii tähän ympäristöön.

Ota yhteyttä!

YHTEYSTIEDOT

Markku Rytkönen
markku.rytkonen [a] bfmedia.fi
Puh. 040 544 4027

BF Media Oy
PL 80, 02211 Espoo
Y-tunnus: 0653268-1

Laskutustiedot:
Verkkolaskuosoite: FI7440552010001115
Operaattoritunnus: HELSFIHH
Välittäjä: Aktia Pankki Oyj